Grottentocht in Valkenburg (8 /tm 12 jaar)

Een geweldig kamp, speciaal bedacht voor leerlingen van de basisschool. Dit kamp is van maandag 22 t/m vrijdag 26 juli 2024.

Avontuurlijke groepsactiviteiten

Het hoofdthema van dit zomerkamp is “Grottentocht in Valkenburg”. Maar dat is zeker niet het enige thema! Want dit zomerkamp vindt plaats in Struchterhof, een mooie accommodatie in het Zuid Limburgse dorp Schin op Geul. Dat is midden in de vallei van de Geul: een heuvelachtig landschap met kronkelende riviertjes. Daardoor is deze omgeving is heel geschikt voor nog veel meer avontuurlijke groepsactiviteiten!

Hierbij kun je denken aan leuke expedities, zwemmen, meegaan met een kabelbaan. Maar ook aan leuke spelletjes. En aan een Talentenjacht of bonte avond. Volop muziek, toneel en zang. En nog veel meer!

Is je kind klaar voor nieuwe uitdagingen?

Bovendien blijft het niet bij het verkennen van de natuur en ieders talenten! Ook verkenning van het katholieke geloof is onderdeel van het programma. Door geloofsoverdracht. En door het dagelijks bijwonen van de heilige mis.

Dankzij het afwisselende programma kan je kind een week vol avontuur en plezier verwachten! Vol uitdagingen om nieuwe talenten te ontdekken en te gebruiken. En te ervaren hoe dat voelt!

Geef je kind een onvergetelijke ervaring: een zomerkamp vol avontuur, ontdekking en vriendschap!

De Veiligheid & het Welzijn van je kind

Wat de kinderen ook allemaal kunnen doen tijdens dit zomerkamp: hun veiligheid en het welzijn staat voorop! Want we vinden het belangrijk dat elk kind zich op het gemak voelt tijdens het kamp. En zich overal veilig weet.

Daarom zorgen we voor voldoende en verstandige begeleiders. En nemen we de juiste veiligheidsmaatregelen. We volgen daarvoor een Protocol voor werken met minderjarigen. Hiermee borgen we dat elke activiteit op een veilige en gezonde manier plaatsvindt. Veilig en gezond voor elk kind.

Kosten en Inschrijving

De kosten voor het zomerkamp bedragen €170,- per kind. Dit bedrag svp overmaken naar NL62 INGB 000 357 35 48, t.n.v. Stichting Josko te Amsterdam.

Je kunt je kind uitsluitend aanmelden via het Inschrijfformulier. Maar doe dat tijdig, dan loop je geen risico. Want vol = vol.