Schattenjacht op de Maas!

Een geweldig kamp speciaal ontworpen voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. Dit kamp vindt plaats van zaterdag 22 juli tot en met donderdag 27 juli 2023.

Bereid je voor op een week vol spannende activiteiten en ontdekkingen terwijl we de prachtige Maas verkennen. Tijdens dit kamp zullen we leuke expedities ondernemen, speurtochten volgen en samen zwemmen in het verfrissende water van de Maas.

Onze hoofdfocus tijdens het kamp is de schattenjacht. De kinderen worden uitgedaagd om raadsels op te lossen, aanwijzingen te volgen en de verborgen schat te vinden. Het is een geweldige gelegenheid voor hen om hun probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen en teamwork te stimuleren.

Naast de schattenjacht bieden we ook andere leuke activiteiten aan, zoals speurtochten en het verkennen van de prachtige omgeving van de Maas. De kinderen zullen de kans krijgen om nieuwe vrienden te maken, hun creativiteit te uiten en onvergetelijke herinneringen te creëren.

We hechten veel waarde aan de christelijke vorming van de deelnemers. Daarom bieden we elke dag de gelegenheid om de Mis bij te wonen. We creëren een ruimte waarin de kinderen kunnen deelnemen aan de viering van de Mis en zich kunnen verdiepen in hun geloof.

Veiligheid en welzijn van de kinderen staan bij ons voorop. We zorgen voor goede begeleiders en nemen de juiste veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat alle activiteiten op een veilige manier worden uitgevoerd.

Mis deze kans niet om deel te nemen aan de Schattenjacht op de Maas! Schrijf je kind snel in en laat ze genieten van een geweldige zomerervaring vol avontuur, vriendschap en ontdekkingen.