Grottentocht in Valkenburg, en nog veel meer in de Geulvallei!

Deze zomer organiseert Jeugdclub De Borcht in Amsterdam van maandag 22 t/m vrijdag 26 juli 2024 een gaaf meidenkamp voor scholieren (13 t/m 16 jaar).

Deze zomer zijn alle scholierenkampen op dezelfde locatie. Maar natuurlijk krijgen de meiden van 13 t/m 16 jaar hun eigen programma!

Nieuwe uitdagingen

De kampen zijn deze zomer in groepsaccomodatie de Struchterhof. Dat is een mooie, ruime groepsaccommodatie in de Geul vallei in Zuid Limburg, in Schin op Geul.
De Struchterhof ligt midden in een heuvelachtig landschap met kronkelende riviertjes. En dus is de omgeving van het kamp heel geschikt voor avontuurlijke groepsactiviteiten.
Zoals een grottentocht in Valkenburg, het hoofdthema van dit kamp. Maar je kunt in de Geulvallei ook klimmen, zwemmen in een natuurmeer, en met een kabelbaan gaan.

Schrijf je snel in voor dit meidenkamp. Want vol = vol!

In dit meidenkamp ga je naast sportieve activiteiten ook je talenten verkennen. Je kunt hierbij denken aan een talentenjacht. Aan tokkelen, karaoke, muziek en dans. En aan kampvuur avonden! Verder kun je teambuildingspelletjes verwachten. En de uitdaging om met andere meiden een event te organiseren. Bijvoorbeeld een event voor en met bewoners van een Zorgcentrum.

Maar in dit meidenkamp ga je niet alleen met anderen de ‘buitenwereld’ verkennen! Ook je ‘binnenwereld’ krijgt aandacht want je gaat ook het katholieke geloof verkennen. Je krijgt de kans om werkelijk alles te vragen wat je wilt weten en dagelijks de heilige mis bij te wonen.

Kortom: ieder die meedoet aan dit meidenkamp, staat een gave, vette week te wachten. Een week vol uitdaging en avontuur.

Let op! Inschrijven kan uitsluitend via het inschrijfformulier. Dus schrijf je vlug in en voorkom een teleurstelling want vol = vol.

Veiligheid & Welzijn

De veiligheid en het welzijn van ieder van jullie staat voorop. Daarom is het belangrijk dat ieder zich tijdens het kamp veilig voelt. En op haar gemak.

Dus zorgen we voor voldoende en verstandige begeleiders. En nemen we de juiste veiligheidsmaatregelen. Daarbij volgen we een Protocol voor activiteiten met minderjarigen. Alle activiteiten moeten op een veilige en gezonde manier plaatsvinden. Veilig en gezond voor iedere minderjarige.

Kosten en aanmelding

De kosten voor dit meidenkamp bedragen €170,- per deelnemer. Maak svp dit bedrag over naar NL62 INGB 000 357 35 48, t.n.v. Stichting Josko te Amsterdam.

Aanmelden kan uitsluitend via het Inschrijfformulier maar vol = vol. Dus schrijf tijdig in. Dan loop je geen enkel risico.