Junior Leidsters Kamp – 22 t/m 27 juli 2023

Junior Leidsters Kamp – 22 t/m 27 juli 2023

Welkom bij het Junior Leidsters Kamp! Dit jaar organiseren we een speciaal kamp voor meisjes van 13 tot 16 jaar. Tijdens deze onvergetelijke ervaring zullen de jonge leiders de kans krijgen om leuke activiteiten te organiseren voor kinderen van 8 tot 12 jaar, terwijl ze zich verdiepen in de deugden van leiderschap.

Gedurende het kamp zullen de meisjes hun leiderschaps- en organisatietalenten aanscherpen. Ze zullen verantwoordelijk zijn voor het bedenken van spannende schattenjachten, een sportdag vol uitdagingen en zelfs het verzorgen van een bijzondere activiteit in een zorgcentrum, waar ze ouderen zullen vermaken met dans en muziek. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de activiteiten die de “Junior leidsters” zelf zullen organiseren!

Naast het stimuleren van leiderschapsvaardigheden, willen we ook de nadruk leggen op persoonlijk leiderschap in het eigen leven. Thema’s zoals zelfkennis, vriendschap, dienstbaarheid, orde, kracht en geloof zullen centraal staan tijdens het kamp.

Het kamp omvat ook speciale avontuurlijke activiteiten, zoals een grottentocht en spannende avonturen op de Maas.

Belangrijke informatie:

  • Data: Het Junior Leidsters Kamp vindt plaats van zaterdag 22 juli tot en met donderdag 27 juli 2023.
  • Voorbereidingsdag: Zaterdag 10 juni in Jeugdclub Notelaar van 15.00 uur tot 18.00 uur. Alle “Junior leidsters” zullen samen het kamp voorbereiden. – We rekenen op jullie aanwezigheid, tenzij we een tegenbericht ontvangen bij inschrijving.
  • Locatie: Bekerhof Groepsaccommodatie, Beekstraat 9, 6013 RV Hunsel, Limburg.
  • Kosten: De prijs van het kamp bedraagt €170 per persoon. Gelieve het bedrag over te maken naar NL62 INGB 000 357 35 48 t.n.v. Stichting Josko.
  • Inschrijving: Schrijf je dochter in vóór 30 juni a.s. via het inschrijfformulier: [link naar het inschrijfformulier].

We hopen van harte dat jullie dochters kunnen deelnemen aan het Junior Leidsters Kamp! Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt.