Junior Leidsters-kamp (13 t/m 15 jaar)

Welkom bij het junior leiders-kamp! Dit jaar organiseren we een kamp voor leerlingen van 13 t/m 15 jaar in Valkenburg aan de Geul. Tijdens dit kamp krijgen zij een geweldige kans om spannende activiteiten te organiseren voor de jongere deelnemers (van 8 t/m 12 jaar). Zo doen de junior leidsters ervaring op met organiseren en leiding geven. Dat zal hun een boost van zelfvertrouwen geven!

Welke rol hebben de Junior leidsters op het kamp?

De junior leiders zijn verantwoordelijk voor het bedenken van leuke activiteiten op het kamp. Activiteiten voor de jongere deelnemers: scholieren van 8 t/m 12 jaar. Bijvoorbeeld verkenningstochten in en rond Valkenburg. Met als hoogtepunt een grottentocht in Valkenburg! Maar ook zwemmen, een kabelbaan en andere uitdagingen. Zoals bewoners van een zorgcentrum een vrolijk uurtje bezorgen. En dit zijn zomaar wat voorbeelden. Want de junior leidsters gaan deze activiteiten zelf bedenken. En ook in het echt met elkaar organiseren, voor de jongere deelnemers!

Hoe groeien in persoonlijk leiderschap?

Door deze ervaring zullen de junior leiders tijdens het kamp groeien in leiderschapsvaardigheden en talent. Maar belangrijker is nog dat zij groeien in persoonlijk leiderschap. Want dan durven zij ook de leiding te nemen over hun eigen leven.

Daarom krijgen de junior leiders de nodige voorbereiding op dit kamp. Met behulp van belangrijke thema’s of deugden. Zoals zelfkennis, vriendschap, durf, verantwoordelijkheid nemen. Naast servicegericht-zijn, sterkte, orde, naastenliefde en geloof… Deze leiderschapskwaliteiten staan centraal op de voorbereidingsdag. En op het kamp zelf. Een mooie kans voor hen om, als junior leiders, oefenen en ervaring op te doen. Dat zal hun een boost geven!

Belangrijke informatie over dit zomerkamp en de voorbereidingsdag:

Belangrijke data:

  • ma. 22 juli t/m vrij. 26 juli 2024: junior leidsters-kamp
    De voorbereidingsdag in Jeugdclub Notelaar: voor alle junior leiders van dit zomerkamp! Dus we rekenen deze dag op ieders komst (tenzij we bij de inschrijving van de ouders een tegenbericht hebben ontvangen).

Locatie:

  • Groepsaccommodatie Struchterhof in Valkenburg, Zuid Limburg. Strucht is een buurtschap van het Zuid Limburgse dorp Schin op Geul, en ligt in de vallei van de Geul, in een omgeving met veel natuurschoon. 

Kosten zomerkamp:

  • €170,- per persoon. Svp dit bedrag overmaken naar NL62 INGB 000 357 35 48 – t.n.v. Stichting Josko.

Belangrijk: schrijf jullie dochters in vóór 1 mei a.s.!
Ga daarom vlug naar het inschrijfformulier hieronder:

Zijn er nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.