Kerstpakkettenactie 2019 – Voor het hele gezin

De kerstpakkettenactie is al een traditie geworden in Club de Borcht. Ook dit jaar willen we dat veel mensen aan deze actie kunnen meedoen! 

Met de actie Kerstmis voor iedereen! brengen wij kerstpakketten naar mensen die doorgaans geen kerstcadeau krijgen. Om deze mensen blij te verrassen. 

Je kunt hierbij denken aan mensen met weinig sociale contacten, voor wie de Kerstdagen eenzame dagen zijn. En aan mensen die zich geen extra uitgave kunnen veroorloven, omdat zij over weinig financiële middelen beschikken.

Hoe werkt het?

  1. Adopteer een gezin of iemand die eenzaam is met Kerst 
    Via De Borcht krijgt elk deelnemend gezin in de kersttijd een adres toegewezen van een gezin met weinig financiële middelen, of van iemand die alleen is met Kerst.
  2. Vul een kerstpakket: elk deelnemend gezin bereidt een kerstpakket voor.
  3. Bezorg het kerstpakket: de deelnemende gezinnen bezorgen samen de kerstpakketten. En zingen samen met de kinderen kerstliedjes. De ontvangers kunnen dan weer even ervaren dat het kerstmis is. 

Wat past er zoal in een kerstpakket?

Er kan heel veel in een kerstpakket. Zoals: chocolade, nootjes, lekkere jam, crackers, pasta, pastasaus, kerstbrood, koffie/thee, soep…

Aanmelding en inschrijving

Aanmelden via het contactformulier. We nemen dan contact met je op.

Kerstpakkettenactie 2016 – Video: